RECEPTY

OVOCNÝ BUBBLE TEA

 

INGREDIENCE:                                                                                                

  • jasmínový zelený čaj
  • ovocný sirup                                                           
  • želé
  • praskací kuličky

POSTUP PŘÍPRAVY:

  1. Uvařte čaj podle návodu na obalu, vychlaďte.
  2. Oslaďte sirupem dle chuti(doporučené množství na 0,5 l nápoje cca 35g).
  3. Přidejte želé a praskací kuličky dle libosti(doporučené množství na 0,5 l nápoje cca 30 g kuliček a 30g želé).
  4. Vychutnejte si Váš ovocný bubble tea!
 

 

TARO MILK TEA RECEPT

 

INGREDIENCE:                                                                                                

  • jasmínový zelený nebo černý čaj
  • 3 lžíce prášku s příchutí kořene Taro                                                                 
  • tapiokové perly
  • sirup z hnědého cukru
  • 1 šálek mléka

POSTUP PŘÍPRAVY:

  1. Připravte si tapiokové perly podle návodu na obalu.
  2. V hrnci smíchejte sirup se 40 ml vody a přiveďte k varu. Ztlumte plamen na mírný plamen a přidejte  připravené  tapiokové perly. Vařte, dokud sirup z hnědého cukru nezhoustne. Dušení uvařených tapiokových perel v sirupu jim jen dodá více chuti. Jakmile zhoustne, odstraňte z tepla.
  3. Vylouhujte čaj a dejte ho stranou
  4.  Smíchejte šálek mléka se 3 lžícemi prášku (doporučujeme použít mixér) a míchejte dokud se prášek nerozpustí.
  5. Do sklenice dáme připravené tapioky se sirupem a zalijeme mlékem s rozpuštěným práškem.
  6. Nyní můžete přidat led a dolijeme sklenice připraveným čajem.
  7. Vychutnej si Taro Milk Tea!

POZNÁMKA: Množství sirupu a tapiok si upravte dle chuti.

White Coffee Labels Vintage (70 × 67.7 mm) (105 × 74 mm) (7)

 

BROWN SUGAR MILK TEA RECEPT

 

INGREDIENCE:                                                                                                                                                             

  • tapiokové perly
  • sirup z hnědého cukru
  • 1 šálek mléka

POSTUP PŘÍPRAVY:

  1. Připravte si tapiokové perly podle návodu na obalu.
  2. V hrnci smíchejte sirup se 40 ml vody a přiveďte k varu. Ztlumte plamen na mírný plamen a přidejte  připravené  tapiokové perly. Vařte, dokud sirup z hnědého cukru nezhoustne. Dušení uvařených tapiokových perel v sirupu jim jen dodá více chuti. Jakmile zhoustne, odstraňte z tepla.
  3. Do sklenice dáme připravené tapioky se sirupem a dolijeme mlékem.
  4. Vychutnej si Brown Sugar Milk Tea!

POZNÁMKA: Množství sirupu a tapiok si upravte dle chuti.

White Coffee Labels Vintage (70 × 67.7 mm) (105 × 74 mm) (8)

 

BUBBLE TEA PIŇA COLADA

 

INGREDIENCE:

  • 4cl bílého rumu(vynecháme pro nealko verzi)
  • 2cl kokosového sirupu
  • 2cl smetany
  • 12cl ananasového džusu
  • 1 porce kokosového želé
  • 1 porce ananasového želé

POSTUP PŘÍPRAVY:

 

Do sklenice přidáme led a želé. Do šejkru přidáme led, rum, kokosový sirup, smetanu, ananasový džus, protřepeme, nalejeme do sklenice.

 

 

STRAWBERRY SUNSHINE

 

INGREDIENCE:

  • 3cl tequila (vynecháme pro nealko verzi)
  • 250ml soda
  • 2cl jahodový sirup
  • 1 porce jahodových praskacích kuliček

POSTUP PŘÍPRAVY:

 

Do sklenice přidáme led a praskací kuličky. Do šejkru přidáme led, sodu,tequilu, jahodový sirup, protřepeme, nalejeme do sklenice.

  

 

 

Kiwi boba tea koktejl

 

INGREDIENCE:

  • 5cl vodky (vynecháme pro nealko verzi)
  • 2dcl jasmínového zeleného čaje
  • 2cl kiwi sirup
  • 2cl limetkové šťávy
  • 1 porce kiwi kuliček

POSTUP PŘÍPRAVY:

 

Do sklenice přidáme led a praskací kuličky. Do šejkru přidáme led, vychlazený čaj, vodku, kiwi sirup, limetkovou šťávu, protřepeme, nalejeme do sklenice.

 

TROPICAL MANGO BLISS

 

INGREDIENCE:

  • 5cl tequila((vynecháme pro nealko verzi)
  • 12cl mangového džusu
  • 2cl limetkové šťávy
  • 2cl medu
  • 1 porce mango kuliček
  • 1 porce liči kuliček

 

Do sklenice přidáme led a praskací kuličky. Do šejkru přidáme led, tequilu, mangový džus, med, limetkovou šťávu, protřepeme, nalejeme do sklenice.